Rekisteriseloste


Viimeksi päivitetty 22.5.2018.

 

  1. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

HAWK TECH OY

Kustaantie 14

28400 Ulvila

Y-tunnus: 2823697-1

aki.riikonen ät hawk.fi

044-5487852

 

  1. Rekisterin nimi

Hawk Tech Oy:n asiakasrekisteri

 

  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan Hawk Tech Oy:ltä tilaamien palveluiden ja tuotteiden laskuttamiseksi ja toimittamiseksi sekä näihin liittyviin yhteydenottoihin.

 

  1. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot asiakkaista:

Asiakasnumero

Yrityksen/yhteisön nimi

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Postiosoite

Y-tunnus

Laskutiedot

 

  1. Henkilötietojen lisääminen rekisteriin

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

  1. Tietojen luovutukset

Luovutamme ainoastaan joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille, tarjotakseen palveluitamme sinulle. Alapuolella kerrotaan kolmansista osapuolista, jotka noudattavat laillisia tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.

•    Tilauksen toimituksen vuoksi kuljetusliikkeelle
•    Analytiikka- ja tilastointikumppaneille
•    Maksunvälittäjälle maksukortilla maksaessa
•    Tuotteen toimittajalle, jos tuote suoratoimitetaan toimittajan varastosta asiakkaalle
•    Maahantuojille ja huoltoyhtiöille mahdollisten takuuasioiden hoitamiseksi
•    Perintäyhtiölle, laskujen erääntyessä ja siirryttäessä perintään
•    Kirjanpitäjälle kirjanpitoa varten

Emme siirrä henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle ilman asiakkaan etukäteistä kirjallista suostumusta.

 

  1. Rekisterin suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

 

  1. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Rekisteröidyn pyynnöstä teemme henkilötietoihin tarpeelliset oikaisut ja täydennykset tai poistamme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot. Tietojen tarkastus ja päivitys tapahtuu ottamalla yhteys rekisterinpitäjään.